Hozzávalók:
a tésztához:
- 20 dkg darált kakaós keksz
- 3 evőkanál Rama margarin
- 1 evőkanál cukor
a krémhez:
- 230 ml krémsajt
- 50 g kristálycukor
- 70 ml tejszín
- 165 g olvasztott fehér csoki
Egy keverőtálban a margarint eldolgozzuk a cukorral, majd hozzáadjuk a darált kekszet és alaposan összedolgozzuk. A masszát egy kivajazott tortaformába nyomkodjuk és kb 15 perc alatt készre sütjük.
Közben egy tálban habverővel vagy robotgéppel felhabosítjuk a sajtkrémet, kb 5 perc alatt, hogy jó levegős állagú legyen. Hozzáadjuk a cukrot és tovább keverjük, amíg felolvad. Beletesszük a tejszínt, amellyel még tovább keverjük 3-4 percig. Ekkor kerül bele az előre felolvasztott, közben langyosra hűlt fehér csoki. Az így elkészült krémet még egyszer összekavarjuk majd a tortaformában megsült tésztára simítjuk.
Tálalás előtt hűtőszekrényben pihentetjük kb 2 órát.